Zvolte si typ nemovitosti

Nemovitosti v mé nabídce

Prodej, byt 1+kk Strážnice, novostavba s moderními technologiemi a nízkými měsíčními náklady

2.705.000 ,-
cena je již vč.snížené 12%DPH a poplatku Rk
Celkem 9 fotografií, zobrazit všechny
Prodejce:
realitní makléř: Lucie Kopřivová
Lucie Kopřivová
telefon: +420602653515
realitykoprivova@seznam.cz

Prodej, byt 1+kk Strážnice, novostavba s moderními technologiemi a nízkými měsíčními náklady

2.705.000 ,-
cena je již vč.snížené 12%DPH a poplatku Rk
Popis nemovitosti:

Vítejte ve městě Strážnici.
Pojďte se projít do ulic a uliček města a zjistit, že každý kout má své jedinečné kouzlo, které prostě musíte poznat a my Vám k tomu nabízíme příležitost.


Nepropásněte tak svou šanci a pojďte si vybrat z posledních pár volných bytů v nově vznikajícím bytovém domě ve zmiňovaném městě. Jedná se o projekt výstavby pod názvem Rezidence Grůska, který se chýlí ke konci. Vybrat můžete pořád ještě ze všech dispozičních velikostí 1+kk, 2+kk i 3+kk,ale počet je již omezený.


Nyní mi dovolte Vám představit náš útulný byt o velikosti 1+kk s celkovou plochou 37m2. Tento krásný prosluněný byt je ideální jako investiční a to hlavně díky svým extrémně nízkým provozním nákladům a nebo jako bezbariérové bydlení pro ty kteří ho potřebují, či jako startovací byt pro mladé sólisty, nebo pár. Vyniká čistým designem a hlavně zmíněnými budoucími velmi nízkými náklady. Toto vše díky skvěle zvoleným technologiím a snahou vytvořit harmonii s přírodou. V ceně tohoto nového bytu jsou obklady a dlažba, vinylové podlahy, koncové prvky elektra jako jsou zásuvky a vypínače, interiérové dveře s obložkami, klimatizace, rekuperace, domovní videotelefon.

TOP:
*fotovoltaika
*tepelné čerpadlo
*klimatizace
*rekuperace vzduchu
*velkoformátová dlažba
*vinyl



Rezidence Grůska je projekt výstavby bytového domu ve městě Strážnice, kde se podařilo spojit elegantní bydlení se špičkovými technologiemi podtržené moderním designem. To vše umožní budoucím majitelům moderní bydlení s kouzelnými provozními náklady.
V bytovém domě se nachází15 bytových jednotek umístěných do 3.NP a podkroví. Bytový dům bude disponovat moderními technologiemi, které budou rajskou hudbou pro Váš rodinný rozpočet. Zdrojem tepla, ohřevu teplé vody a elektřiny bude tepelné čerpadlo a fotovoltaika. Dále v každé bytové jednotce naleznete rekuperaci vzduchu a klimatizaci. Ke každému bytu je možnost využít i společný sklepní prostor a některé bytové jednotky mají balkón a kryté parkovací stání. Toto vše je již součástí ceny bytu.




Tak neváhejte a mějte možnost jednoho z posledních výběrů a vyberte si tak ten Váš vysněný domov.

Více informací a stav obsazenosti bytů naleznete u makléře.

Typ nemovitosti:
Byt
Číslo nemovitosti:
RG2024015
Operace:
Prodej
Vlastnictví:
Osobní
Adresa:
Strážnice
Grůska 685
Podlaží:
1. podlaží z 4 podlaží celkem
Stav objektu:
Ve výstavbě
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Klidná část obce
Komunikace:
Asfaltová
Vydaný certifikát:
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
48° 54' 1.625"N, 17° 19' 7.217"E

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.


Částka:

Úrok:
%

Doba splácení:
let

Měs. splátka: